Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sanat Kenti cıvıl cıvıl bir İzmit için, İzmit Sanat Akademisi başlıyor  

İzmit Belediyesi, gençlerin sanat alanında daha aktif rol almalarını sağlamak ve İzmit’i yeniden Sanat Kenti haline getirmek amacıyla Sanat Akademisi kuruyor.

İzmit Belediyesi, gençlerin sanat
İzmit’i sanat merkezi haline getirmek ve gençleri sanata teşvik etmek amacıyla İzmit Belediyesi, daha önce Millet Kıraathanesi yapılanMehmet Ali Paşa Gençlik Merkezi’ni Sanat Akademisi haline getiriyor. Müzik, Resim, Dans, Drama ve Tiyatro alanında ücretsiz eğitim verecek olan İzmit Belediyesi, kapılarını tüm gençlere açıyor.

DRAMADAN RESİME, MÜZİKTEN DANSA

İzmit Belediyesi Mehmet Ali Paşa Gençlik Merkezinde kurmuş olduğu Sanat Akademisi ile ilçemizin yetenekli tüm gençlerine destek veriyor. Çalışmalarına hızla başlanan Sanat Akademisi’nde Drama, Tiyatro, Müzik, Dans ve Resim alanında eğitimler verilecek.

PANDEMİ KOŞULLARINA DİKKAT EDİLECEK

Sanat Akademisi’nde pandemi koşulları sebebiyle eğitimler öncelikle internet üzerinden canlı olarak gençlerle buluşacak. Dans bölümünde Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu eğitim verirken, Müzik, Resim, Drama ve Tiyatro bölümleri için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.