Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEDAŞ Arapçeşme’deki kesintilerin nedenini açıkladı

Bağımsız Kocaeli’de 14 Ekim 2020 tarihli “Hizmet alamayan muhtar ateş püskürdü” başlıklı haberimizle ilgili SEDAŞ bilgilendirme yaptı.

Bağımsız Kocaeli'de 14 Ekim

SEDAŞ’tan yapılan bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı: “Gebze’ye bağlı Arapçeşme Mahallesi’nde, enerji nakil hatlarımıza temas eden çok sayıda ağaç bulunmaktadır. Hatta temas eden ağaç dalları şebekede arızalara neden olarak; kesintiye sebebiyet verdiği için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi ile koordineli biçimde budama işlemleri yapılmaktadır.

48 SAAT ÖNCE YAYINLANIYOR

Söz konusu çalışmanın enerjili hatta yapılması can ve mal güvenliği açısından mümkün olmadığından; yapılan program kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar için kesinti planlaması yapılmaktadır. Planlı kesinti yapılacak bölgeler, 48 saat öncesinde web sitemizde yayınlanmakta; kesintiden etkilenen aboneler ise sistemimizde kayıtlı telefon numaralarına gönderilen SMS aracılığıyla önceden bilgilendirilmektedir.

1,9 MİLYON ABONE

Abonelerimizin güvenliği ve enerji ihtiyacının karşılanması için zaruriyet arz eden söz konusu çalışmalarımız, daha kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma amacı taşımaktadır. SEDAŞ olarak Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.

Şirketimiz tüm müşteri bildirimlerini; 186 Çağrı Merkezi, 0530 919 19 19 Whatsapp Hattı, SEDAŞ Mobil (Google Play ve App Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz) Web-Chat ve Web Online işlemler kanalları ile 7 gün 24 saat karşılayabilmektedir. Çağrı Merkezimiz %100 Ulaşılabilirlik Seviyesi, %98 Cevaplama Oranı ile hizmet vermeyi sürdürmektedir.  Saygılarımızla”