Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt: Utanç ve yüz karası darbe girişimi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Körfez Belediye Başkanı Şener

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Tarih boyu tüm mazlumlara umut olmuş bir ülkeyi; toprağı, insanı ve kaynaklarıyla dünya zalimlerine peşkeş çekme niyetiyle girişilmiş utanç ve yüzkarası 15 Temmuz darbe teşebbüsünün 5. yılını geride bırakıyoruz.

DÜNYAYA İSPATLADIK

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sergilenen karşı duruş, ülkemizin ve milletimizin sonsuza dek gurur duyacağı, onurunu yaşayacağı bir milli zaferle taçlanmıştır. Hain darbe teşebbüsüne karşı verilen destansı mücadele ve ortaya konulan çelik irade ile halkımızın lidersiz, devletimizin sahipsiz olmadığı bütün dünyaya ispat edilmiştir.

MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

En uzun geceyi, hiç batmayacak aydınlık bir güne çeviren başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, tüm milletimize minnet ve şükran borçluyuz. Büyük bir iman ve kararlılıkla bizi karanlıklardan koruyan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler ve milletimize ebedi varlık ve huzur diliyorum” ifadelerini kullandı.