Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sokak köpekleri için valilik harekete geçti!

Vali Seddar Yavuz, Kaymakamların koordinasyonunda, kurum ve kuruluşlar ile gönüllülerinde içinde bulunacağı “Hayvan Besleme Grupları”nın oluşturulması talimatını verdi.

Vali Seddar Yavuz, Kaymakamların

Başta hayvan barınakları olmak üzere artık yiyeceklerden beslenen sokak hayvanları açısından yiyecek bulma zorluğunun ortaya çıkmasına Kocaeli Valiliği engel olacak. Havaların soğuması ve zor kış şartlarının görülmeye başlaması ile birlikte sokak hayvanlarının da yiyecek bulma noktasında zorlandığını belirten Vali Seddar Yavuz, Kaymakamların koordinasyonunda, kurum ve kuruluşlar ile gönüllülerinde içinde bulunacağı “Hayvan Besleme Grupları” nın oluşturulması talimatını vererek, can dostlarımızın bu süreçte yalnız bırakılmaması ve desteklenmesi için talimat verdi.

İYİ VE UYGUN MUAMELE

Vali Yavuz, “Sosyal yaşantının bir parçası olan hayvanların rahat yaşamalarını sağlamak, onlara iyi ve uygun muamele edilmesini temin etmek, acı, ıstırap ve eziyet çekmelerine karşı en iyi şekilde korunmaları kamunun görev ve sorumlulukları arasında yer almaktadır” diyerek tüm hemşehrilerimizi destek olmaya çağırdı.