Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Suriye’ye gidecek komutana atkı hediye etti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Garnizon Komutanı Albay Semih Koç’a Kocaelispor atkısı hediye etti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan

Yakın zamanda Suriye’nin Tel Abyad bölgesine geçici görev ile gidecek olan Garnizon Komutanı Piyade Albay Semih Koç’a ziyarette bulunarak, Kocaelispor atkısını hediye eden Başkan Turan, ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Başkan Adnan Turan’a ziyaretlerinde Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı, İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ercan Güneş, İlçe Hakimlerinden Güneyhan Kürü, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Arslan, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kurt, İftaiye Grup Amiri Aydın Kardaş ve Kandıra Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Ramazan Daş eşlik etti.

Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum diyen Başkan Turan, “Kandıra Belediyesi olarak şu ana kadar olduğu gibi şimdi de Kandıra’nın gelişmesi ile ilgili kendileriyle ortak çalışma ve işbirliği içerisinde olduğumuz Garnizon Komutanımız P. Alb. Semih Koç’a başarılar diliyorum. Rabbim hayırlısıyla görevini yerine getirebilmeyi nasip etsin.” dedi.