Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trollerin hedefinde yine Hürriyet var!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in cami olmamasına rağmen girdiği binanın cami olarak lanse edilmesi iddiaları çürütülürken, sosyal medya trolleri aynı iddialarıyla sosyal medya hesaplarından yeniden Hürriyet’e saldırmaya başladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma
Bilindiği üzere 2019 yılında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in girdiği binanın cami olmadığı halde “Camiye ayakkabıyla girdiler” yalanı ortaya çıkmış, ancak çok kısa bir sürede iddiaların tümüyle çürütülerek girdiği alanın cami olmadığı ortaya çıkmıştı. Fethiye Köyü’nde yaşanan olayda söz konusu binanın köyün ardiyesi olarak kullanıldığı ve köy eşrafının Başkan Hürriyet’ten bu alanın yeniden değerlendirilmesi için yardım istediği açıkça dile getirilmişti. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu yalan halk tarafından da büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

SAHTE HESAPLARIN PLANLI SALDIRISI

Sahte hesapların olarak adlandırılan ve sosyal medya üzerinden yalan üzerine siyaset üreten bu trol hesaplar yeniden hortladı ve “Başkan Hürriyet camiye ayakkabıyla girdi” yalanını yeniden yaymaya çalışmaya başladı. Başkan Hürriyet ve beraberindeki heyetin o dönemki fotoğraflarını paylaşan sahte hesaplar olayı sanki gerçekmiş gibi paylaşmaktan geri durmadı. Belli sahte hesapların planlı şekilde aynı saatlerde paylaşım yapmaya başlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

CAMİ DEĞİL CEMİYET EVİ

İzmit Fethiye Köyü Muhtarı İsa Altıntaş ve köy sakinleri o dönem Başkan Hürriyet ve ekibini köyde misafir ederek, köyün eksiklerini dile getirmiş Fethiye Köyü Camii ve yanında bulunan eski binanın tadilatı konusunda İzmit Belediyesinden yardım istemişti. Başkan Hürriyet’in talimatlarıyla başlayan çalışmalar sonucu köy camii yenilenirken, cami yanında bulunan ve “Başkan Hürriyet ayakkabıyla camiye girdi” yalanına konu olan 2 katlı alan muhtarlık olarak düzenlenmişti.