Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ulaşımpark engelleri kaldırdı!

Açıldığı günden bugüne yolcularını dinleyen sorunlarına çözüm bulan UlaşımPark, bu kez Engelsiz İletişim Birimi ile işitme engelli yolcularını dinlemeye başladı.

Açıldığı günden bugüne yolcularını

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, haftanın 7 günü hizmet sağlayan ‘Yolcu İlişkileri Birimi’ sayesinde yolcularını dinliyor ve şikayetlerini minimum zamanda çözümlüyor. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi ile de devamlı koordineli olarak çalışan Yolcu İlişkileri Birimi, bir çok farklı noktadan gelen şikayetler ya da taleplerle tek tek ilgileniliyor. Mail, telefon, CİMER, sosyal medya ve dilekçe gibi birçok yerden gelen öneri, istek ve taleplere özenle çözüm bulan UlaşımPark, işitme engelli yolcuları için de Engelsiz İletişim Birimi kurdu. Kurulan bu birim ile işitme engelli vatandaşlar; istek, öneri ve şikayetlerini online hizmet üstünden yüz yüze dile getirebiliyor ve çözüme kavuşturabiliyor.

IMG 8527İŞİTME ENGELLİ VATANDAŞLAR YARARLANIYOR

UlaşımPark, açıldığı günden itibaren hizmet sağlayan Yolcu İlişkileri Birimi sayesinde gelen talepleri doğrudan ilgili birime iletmeyi sağlayabiliyor. Kurulan Engelsiz İletişim Birimi ile de işitme engelli yolcuların talep etmeleri doğrultusunda kendileri ile görüntülü konuşma üzerinden iletişime geçiliyor. İletişime geçilen yolcunun ilk olarak talepleri alınıyor, sonra çözüme ulaştığında bilgi aktarımı yine görüntülü olarak aktarılıyor. Yolcular, 0262 325 23 05 numaralı telefondan, www.ulasimpark.com.tr adreslerinden veya UlaşımPark sosyal medya hesaplarından rahatlıkla iletişime geçebiliyor.

153 ÇAĞRI MERKEZİ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 153 üzerinden gelen talepler koordineli bir şekilde değerlendiriliyor. 153 üzerinden UlaşımPark’a gelen öneri, şikâyet ya da talepler 153’e iletilerek koordineli bir şekilde yolcunun problemi minimum seviyede çözüme ulaştırılıyor. Engelli yolculara yönelik gerçekleştirilen bu çalışma ile birlikte engeller ortadan kalkıyor.