Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yarımca Nazende 1 Temmuz’da açılıyor

Körfez Belediyesi, daha önce

Körfez Belediyesi, daha önce sadece Tütünçiftlik’te bulunan sosyal tesislere Kirazlıyalı ve Yarımca sahilini de ekleyerek faaliyete almış, sosyal tesislerin ismi de Nazende Restoran ve Kafe olarak değiştirilmişti. İlk olarak Kirazlıyalı sahilinde bulunan ve daha önce atıl durumda olan bina düzenlendi ve Kirazlıyalı Nazende Restoran ve Kafe olarak hizmete açıldı.

YENİ İŞTİRAK KURULUYOR

Sosyal tesislerin yeni döneme daha kurumsal yönetilmesi adına çalışmaları yürüten Körfez Belediyesi, Nazende Kafe ve Restoranların da işletmeciliğini kuracağı yeni iştirak üzerinden gerçekleştirecek.

1 TEMMUZ’DA AÇILIYOR

Yarımca Nazende Restoran ve Kafe ise 1 Temmuz itibari ile kapılarını açacak. Bölgede yaşayan vatandaşların talepleri sonrasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları sonrasında hayata geçirilen tesiste tüm hazırlıklar tamamlandı. Tesis kısa süre içerisinde modern tasarımı ve yeni hizmet anlayışı ile Körfezlilere hizmet vermeye başlayacak.

MODERN VE KALİTELİ HİZMET

Tütünçiftlik sahilinde bulunan Nazende Restoran ve Kafe de ise tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz ayı boyunca devam edecek olan çalışma sonrası Tütünçiftlik Nazende Restoran ve Kafe yeni görünümü ile Körfezlilere kaliteli hizmeti sunacak.