Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenişehir hastane yolu düzenlendi

İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde vatandaşların yoğun olarak kullandığı hastane yolunda tamamlanan asfalt çalışmasının ardından yol çizgi çalışması, baskı logo çalışması ve bordür boyama işlemi gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenişehir Mahallesi’nde yaya ve araç trafiğinin özellikle sağlık hizmetlerine erişim nedeniyle yoğun olduğu Uğurhan Sokak’taki asfaltlama çalışmasını kısa sürede tamamlayarak bölge halkını güvenli yollarına kavuşturdu. Ekipler, asfaltlama çalışmalarının ardından yol çizgi çalışması, baskı logo çalışması ve bordür boyama işlemlerini de tamamladı.

BÖLGE HALKINDAN TEŞEKKÜR

250 metre uzunluğa sahip Uğurhan Sokakta yapılan boyama çalışmalarının ardından bölge pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Sarı ve beyaz renklere boyanan bordür taşlarıyla estetik bir görünüm kazanan hastane yolunun giriş ve çıkışına basko logo çalışması gerçekleştirildi. Kısa sürede tamamlanan ve yaya ile araç ulaşımını rahatlatan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren bölge halkı, çalışmalardan dolayı İzmit Belediyesine teşekkür etti.

Yenisehir hastane yolu kisa surede piril piril oldu 4