Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün yandaşa kadroyu böyle savundu!

CHP’li Nuri Paşa “Bugüne kadar kaç tane oğlunu, kızını özel kalemden memur yaptınız?” ifadeleriyle özel kalem kadrosundan atanan isimleri sordu. Zeki Aygün kadroları işte böyle savundu.

CHP’li Nuri Paşa “Bugüne

Uğur EnçDerince Belediyesi’nin şubat ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda CHP’li Nuri Paşa “Bugüne kadar kaç tane oğlunu, kızını özel kalemden memur yaptınız?” ifadeleriyle özel kalem kadrosundan atanan isimleri sordu. Soruya sinirlenen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Burası özel kalem. Makamımıza ait. Kaç kişinin alındığını ben size söylerim ama böyle kimin oğlu, kimin kızı diye yaklaşırsanız olmaz. Herkes birinin kızıdır, birinin evladıdır. Hiç kimse gökten zembille inmedi. Yaklaşımınıza cevabımı söyledim. Özel bir durumdur. Gerisi yok. Başka sorularınız varsa devam edelim. Bu sorunun cevabı bu. İki kişi alındı. Derince’den alındı” ifadelerini kullandı.

SEN GİT KIZINI, OĞLUNU ALANLARA SOR

CHP’li Nuri Paşa söz konusu isimlerin Derinceli olmadığını ifade ederek, “Hayır Derince’den almadınız. Birisi İlhan Bayram’ın kızı Semanur Bayram. Eski İSU Genel Müdürü. Sonra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri oldu. Şu anda da Samsun’da. Kızını aldık. 10-15 gün çalıştı çalışmadı gitti” dedi. Paşa’nın ifadelerine cevap veren Aygün, “İyi ki onu almışım. Kendi oğlunu, kızını memur yapan belediye başkanları var. Sen git onlara bak” ifadelerini kullandı.

GİT GAZETELERE VER BENİ

Açıklamalarını sürdüren Nuri Paşa, “Sadece onu da değil. Bahattin Yanık’ın oğlunu da aldık. Metehan Yanık O nu da memur yaptık. Bahattin Yanık da Samsun’da. Sayın başkanım bu Derince’de o kadar üniversite mezunu varken Samsun’dan insanları memur yapıyorsunuz. Biraz şu Derince’ye dönün Allah aşkına ya. Başkanım siz bu isimlerin Derinceli olduğunu iddia ettiniz. Bunlar Derinceli değil. Derince’de oturmadılar.” diyerek alınan isimlere tepki gösterdi. Zeki Aygün ise, “Basit konu. Sen git kendi kızını, oğlunu işe alan belediye başkanlarını araştır. Derince Kocaeli ne fark eder? Neredeyse mahalleye indireceksiniz konuyu. Bu isimlerin işe alış şekli kanuna uygun. İşe alım hukuki olarak doğru. Lütfen konuyu kapatın. Başka cevap vermeyeceğim size. Bitti, bu sorunun cevabı. Vermiyorum. Git gazetelere ver beni” şeklinde konuştu.