Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün’den 10 Kasım Mesajı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Derince Belediye Başkanı Zeki

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bağımsızlık mücadelemizin öncüsü ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82’nci yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Yaşamını milletimize adamış ve ülkemizin bugünlere gelmesinde öncü olan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarından emanet aldığımız ülkemiz, ne mutlu bize ki attığımız sağlam adımlarla bugün artık dünya üzerinde söz sahibi olmuştur.

ATATÜRK’ÜN MİRAS BIRAKTIĞI

Milletimizden aldığımız güç ile birlikte her geçen gün büyüyen ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Atatürk’ün bize miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ni bizler de gelecek nesillerimize en güzel şekilde teslim edeceğiz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanları ile vatanımız için şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.”