Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Buraya da bir çöp tesisi lazım!

Derince Çınarlı Mahallesi’nin üstünde, Taşköprü yolu kenarında bulunan ormanlık alanı çöplüğe dönüştürdüler. Belediye ise buraya sahip çıkmıyor

Derince Çınarlı Mahallesi’nin üstünde,

SEBO min 121Derince Çınarlı Mahallesi’nden Taşköprü Yolu Sokak mevkiinde bulunan ormanlık alan, sorumsuz kişiler tarafından şehir çöplüğüne dönüştürüldü. Özellikle yol kenarları, terk edilmiş çöplükleri andırıyor. Her türlü çöpün atıldığı alan böcekler ve sineklerle dolu. Ormana yakın yerleşim alanlarındaki vatandaşlar ise bu durumdan şikayetçi.

BELEDİYELER UMURSAMIYOR

Bölgede yaşayan vatandaşlar, bu alanın temizlenmesini ve ilaçlanmasını bekliyor. Temizleme talebi; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’ne vatandaşlar tarafından iletildi. Ancak henüz bölgede bir çalışma yapılmadı. Özellikle hafta sonu alkol alan şahısların çöpleriyle dolan bu alan sağlık açısından tehlike oluşturuyor.

ÇÖP TESİSİ

Çöp depolama tesisinin gündemde olduğu bugünlerde, şehrin en güzel ve yeşil alanlarından birinin çöpe teslim edilmesi ve tüm başvurulara şikayetlere ısrarla alanın temizlenmemesi şaşkınlık yaratıyor. Bu çöpler yaklaşık bir yıldır kaldırılmadığı için buraya da bir çöp tesisi yapılması gerekiyor.

derince taY kopru min

derince copp min

DERYNCE COP min

derince taY kopru min