Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’te şehrin merkezi moloz döküm sahası mı oldu?

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınmasının ardından şehir içindeki alan moloz döküm sahasına döndü. Bu çirkin görüntü vatandaşları rahatsız ediyor. Alanda denetim yapılması talep ediliyor.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi’nin

SEBO İMZAGölcük Küçük Sanayi Sitesi, şehir merkezinde olduğu gerekçesiyle taşınmıştı. Yeni yerine giden sanayi sitesi modern bir görüntüye kavuştu. Ancak eski yerde gerekli düzenleme hala yapılmadı. Alan moloz döküm sahası gibi kullanılıyor. Şehir merkezindeki bu alanın temizlenmemesi ve çevresinin açık olması kirliliği arttırıyor.

VATANDAŞ SORUYOR

Müteahhitlerin moloz döküm sahası haline gelmeye başlayan sanayi sitesinin eski yerinden vatandaşlar şikayetçi. Vatandaşlar, “Burası moloz döküm sahası oldu da bilgimiz mi yok? Yok eğer bu molozlar tekrar taşınacak ise müteahhit mi taşıyacak? Taşıma maliyeti ne olacak?” diye soruyor ve yetkilileri göreve davet ediyor.

Golcukte sehrin merkezi moloz dokum sahasi mi oldu 2 Golcukte sehrin merkezi moloz dokum sahasi mi oldu 3 Golcukte sehrin merkezi moloz dokum sahasi mi oldu 4 Golcukte sehrin merkezi moloz dokum sahasi mi oldu