Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Körfezi için önemli toplantı

İzmit Körfezi’nin liman yöneticileri, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Körfez’in geleceğini konuştu. Önceki dönemlerde Kocaeli Sanayi Odası’nın düzenlediği toplantılarda görüşülen konular bu kez bu toplantıda ele alındı.

İzmit Körfezi’nin liman yöneticileri,

İzmit Körfezi’ndeki 35 limanın yöneticileri ile Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Liman Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve İMEAK DTO Kocaeli Şubesi yöneticileri Körfez’in geleceğini ele aldı. Online toplantının açılış konuşmasını Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptı. 2020’de ülke çapında en fazla yükün ellelendiği İzmit Körfezi’ndeki 35 limanın yöneticileri görüş ve önerilerini sundu. Kocaeli Liman Başkanı Murat Akpınar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel de birer konuşma yaparak Körfez bölgesinde yapılanları ve yapılması gerekenleri anlattı.

İKİNCİ TOPLANTI GENİŞ KATILIMLI OLACAK

İlk kez gerçekleştirilen etkinliğin; katılımcıların talebiyle Kocaeli Liman Başkanlığı ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü dış paydaşlarından Gümrük Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü katılımıyla ve yine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında ikinci kez gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

deniz ticaret kocaeli deniz ticaret odasi kocaeli korfez