Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da kampçılar çevreyi böyle kirletiyor!

Yaz turizminin merkezlerinden Kandıra‘da

SEBO min 6Yaz turizminin merkezlerinden Kandıra‘da sahil kenarlarında kamp yapanların biriktirdiği çöpler, tepecik oluşturdu. Kocaeli’de yaz kamplarının birinci tercihi Kandıra sahilleri oluyor. Deniz ve yeşilin buluştuğu nokta olan Kandıra’da çadır kampı yapanların birçoğu, sorumsuzca hareket ediyor. Çöplerini ortaya bırakanlar ve doğayı kirletenleri ise kimse denetlemiyor.

kandıra çöp

ORMANLAR ÇÖPLE DOLUYOR

Bilinçsiz kampçılığın yaygın olduğu ülkemizde ısınmak için yeşil ağaçlar kesiliyor, ormanlar çöplerle doluyor. Çadır kampı yapanlar, kampları bittikten sonra çöplerini kamp yaptıkları alana bırakıyor. Köpekler ve yabani hayvanlar ise bu çöpleri dağıtıyor ve çevre kirliliği böylece artıyor. Kandıra’da belediyelerin temizlik birimleri yoğun çalışmalar yapsa da bireysel temizlik olmadığı için kirliliğin önüne geçilemiyor.

HANİ NEREDE DENETİM

Kandıra Kefken’den bir vatandaş, bazı görüntüler paylaşarak bu duruma isyan etti. “Kandıra Kefken’de durum bu şekilde. Doğanın katledildiğine mi yanalım salgın dönemindeki tedbirsizliklere mi?Hani maske, sosyal mesafe, hani nerede denetim?” diyen vatandaş, yetkilileri göreve çağırdı.

kefken