Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’de bir yılda bakın kaç ton atık toplandı?

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz ve çevre dostu bir Kartepe için gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. 2023 yılında ilçe genelinde 44 ton 660 kg evsel atık toplandı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa

Doğaya ve çevreye büyük önem veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 32 mahallede gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor.

TONLARCA GERİ DÖNÜŞÜM

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2023 yılında 44.660 kg evsel atık, 15.886 kg, 27 ton cam ambalaj atıkları, 59 ton 460 kg tekstil atıkları, 1.900 LT hanelerden kaynaklı bitkisel atık yağ, 1990 kg elektronik atıklar, 900 kg atık pil, 380 kg ilaç, ömrünü tamamlamış lastik 6.320 kg ve 241.700 kg iri hacimli atıklar toplandı.

KARTEPEMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Torunlarımıza miras bırakacağımız Kartepemiz için çalışıyoruz. Tüm cadde ve sokaklarımızda rutin olarak devam eden temizlik çalışmalarımızla Kartepemizin hizmetindeyiz. Çevreye duyarlı hemşehrilerimizin de bizlere destek vermesi ile turizm kenti Kartepemizi,  gelecek olan nesillerimize daha temiz, çevre ve doğa dostu bir Kartepe  olarak teslim edeceğiz” açıklamasında bulundu.