Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber: Hastane çevresi pislik içinde!

İzmit’in merkezinde yer alan Kocaeli Devlet Hastanesi’nin arka cephesinde kullanılmış maskeler ve çöpler, vatandaşların tepkisini çekiyor.

İzmit’in merkezinde yer alan

SEBO min 5Tüm dünya Koronavirüs pandemisiyle mücadele ediyor. Türkiye’de ise Kurban Bayramı’nın ardından düğünlerin de artışıyla virüs hızla yayılıyor. Güncel Koronavirüs tablosunda vaka sayıları artış gösteriyor. Vatandaşlar ise Koronavirüs’ü yeterince ciddiye almıyor. Kocaeli’de de bunun örneklerine sıkça rastlanıyor.

HASTANE ÇEVRESİ PİSLİK İÇİNDE!

Kocaeli Devlet Hastanesi etrafındaki atıklar bunu kanıtlar nitelikte. Hastane çevresinde kullanılmış maskeler, yerlere atılan atıklar hem görsel hem de çevresel kirlilik yaratıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kullanılan maskelerin gelişigüzel atılması ise virüsün yayılmasına adete davetiye çıkarıyor.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Hastane çevresinde bir video kaydı yapan Önder Öztürk adlı vatandaş, bu görüntülere tepki gösterdi. Öztürk, “Hastaneye giriyorsunuz kim bilir kaç tane çevrenizde virüs taşıyan hasta var. Yüzünüzden indirdiğiniz o maskelerden kurtulmak istiyorsunuz. Bilinçaltınız bir an önce bunu al ve at diyor. Ve bir vatandaş olarak siz de bu durumun vahametini cahilliğiniz ile örtbas ediyorsanız tekrar tekrar durup düşünmek daha geç olmadan bir şeyler yapmak gerekiyor” dedi.

İŞTE O KİRLİLİĞİN GÖRÜNTÜLERİ!