Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Nuh Çimento böyle vergi rekortmeni oluyor

Kocaeli Haber – Kocaeli’de üretim yapan ve ülke çapında vergi rekortmenleri sıralamasına giren Nuh Çimento, bu performansını koskoca bir yeşil alanı çorak toprağa dönüştürmesine borçlu.

Kocaeli Haber – Kocaeli’de

Sebahattin AydınKocaeli Haber – Kocaeli’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Nuh Çimento, yurt içi ve yurt dışı ticarette önemli bir yere sahip. Körfez Hereke’de kurulu bulunan fabrika, üretim için devasa bir yeşil alanı yok etti. Nuh Çimento’ya tahsis edilen dağlar, ağaçlık alandan kuraklık alana evrildi.

RESMİ KURUMLARLA ARASI İYİ

Ülke çapında vergi rekortmenleri sıralamasına giren Nuh Çimento’nun resmi kurumlarla arası oldukça iyi. Fabrika, vergiden düşerek yaptırdığı okullar ve bazı sosyal projelerle adını sık sık kamuoyuna duyuruyor.

HEREKE’NİN KADERİ

Aşağı ve Yukarı Hereke, Nuh Çimento’nun etki alanında. Yukarı Hereke ise taş ocağı ve Nuh Çimento arasına sıkışmış durumda. Nuh Çimento’nun devasa büyüklükteki bir alanı nasıl ve hangi yöntemlerle aldığı bilinmiyor ancak her dönem her yönetimle aralarının iyi olduğu görülüyor. Nuh Çimento’ya geçtiğimiz yıllar “çevre ödülü” de verilmişti.,

nuh cimento
Nuh Çimento fabrikasının kapladığı devasa alan Google ise böyle yansıyor.

Nuh Cimento boyle vergi rekortmeni oluyor 1