Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’deki kirlilik çileden çıkardı!

Körfez Yarımca‘da bulunan Sultan

Körfez Yarımca‘da bulunan Sultan Balık Restoranı işletmecisi Ali Akgün, sahildeki kirlilik nedeniyle isyan etti. Akgün, sahilin koktuğunu, belediyenin bu soruna bir çözüm bulamadığını söyledi. Müşterilerin mekanlarına oturmamasından yakınan işletmeci, “Kocaeli Körfezi‘nin son durumunu görüyorsunuz. Burası Yarımca Sahil Pandemi sürecindeyiz. Sultan Balık’ın işletmecisiyim. Biz böyle bir ortamda nasıl işletme yapalım. Körfez’in hali bu şekilde. Atık bırakılıyor. Belediyeye defalarca şikayet ettik. Nereden geldiği belli olmayan şeyler var. Bir gemi geliyor bazen yosun temizliyor. Sığ alanmış gemi yanaşıp temizlemiyor. Pislik içerisinde burası.

“ALLAH BİZE YARDIM EYLESİN”

Her yer bu şekilde. Ağır bir koku var. Hemen buradan bir kanaldan geliyor pislik. Sahil bölgesi hep böyle. Bu durumu gören vatandaş, bir daha gelir oturur mu? Bu bölgenin esnafı şikayetçi. Körfez’in inci denilecek bir yerdeyiz. Ağır bir koku ve görüntü kirliliğinin içindeyiz. Umarız yetkililer bizi dikkate alıp bir çözüm üretirler. Bu rezalet için ne yapalım? Allah bize yardım eylesin” dedi.

AĞIR KOKU, KİRLİLİK VE YOSUN!

Vatandaşların zaman geçirmekten keyif aldığı sahilin son hali videoya da kaydedildi. Ali Akgün adlı esnaf denizin kirliliğini böyle anlattı: