Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mevzuata aykırı avlanan kasa kasa balık bulundu

Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Kocaeli Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, iç göletler ve sahillerde mevzuata aykırı yapılan balık avında kasa kasa balık ele geçirdi.

Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde Kandıra

SEBO min 5Kocaeli Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı rutin denetimlerinde kanun ve mevzuata aykırı avlanmalara rastladı. İç göletler ve sahil kesiminde mevzuata aykırı yapılan avlanmalarda onlarca kilogram alık tutulduğu görüldü. Ekipler, balıklara el koydu.

CEZA UYGULANDI EKİPMANLARINA EL KONULDU

Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğümüz, Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığınca; ilçemiz sınırlarında bulunan iç göletler, sahil kesiminde, limanlarımızda su ürünleri kontrol ve denetimleri yapılmaya devam ediyor. Yapılan kontrol ve denetimlerde ilgili kanun ve mevzuata aykırı olarak avlandığı tespit edilen kişi ve kişilere idari para cezası uygulanmış olup yasak olan avcılık ekipmanlarına el konulmuştur.”