Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Paşasuyu’nu kirleten çevre düşmanı bulundu!

İzmit Belediyesi bir süredir

SEBO min 5İzmit Belediyesi bir süredir Paşasuyu’nu canlandırmak için çalışıyordu. Paşasuyu etrafından geniş bir yürüyüş güzergahı inşa eden belediyenin Başkanvekili Hakan Tanta önckei gün önemli bir konuyu gündeme getirdi. Tanta, Paşasuyu’na tespit edemedikleri bir tesis tarafından kimyasal dökümü yapıldığını açıkladı. Sabah bu haber gündeme bomba gibi düştü.

“DOĞA DÜŞMANI”

Tanta, yeni bir bilgi vererek bu kirliliğe neden olan tesisin bulunduğunu söyledi. Tanta, “Paşasuyu’nu kirleten doğa düşmanını bulduk. İzmit Belediyesi ekiplerimiz şu an bölgede tespitlerini yaptılar, görüntüleri aldılar . Aldığım ilk bilgilere göre atık bölgede bulunan bir çiftlikten ve arkadaşlarımın bana verdiği ilk bilgilere göre tam bir çevre felaketi yaşanıyor. Şimdi görev Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve ona bağlı Kocaeli Valiliği il Çevre koruma Müdürlüğü‘nde. Ben bu işin peşini bırakmayacağım ve takipçisi olacağım” dedi.

BESİ ÇİFTLİĞİ 

Bu çiftliğin bölgede faaliyet gösteren ve adı bilinen bir besi çiftliği olduğu. Kocaeli Valiliği il Çevre koruma müdürlüğü ekipleri, çiftliğe baskına gitti.