Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tüysüzler Mahallesi betona boğuluyor!

İzmit’te yer alan Tüysüzler Mahallesi betona boğuluyor. Büyük bir şantiyeye dönen mahallede bütün yeşil alanlar beton konutlarla doluyor.

İzmit’te yer alan Tüysüzler

Kocaeli’nin İzmit ilçesi son yıllarda büyük bir konut hamlesiyle karşı karşıya. Kent merkezi deniz ile tepe arasında sıkışmış durumda. Buna çözüm olarak kent yerleşimi kuzeye doğru genişliyor. Düne kadar pek çok ağacı ve yeşil alanı barındıran mahalleler bir bir betonla tanışıyor. Tüysüzler Mahallesi de o mahallelerden biri. 5-10 yıl öncesine kadar bakir bir mahalle olan Tüysüzler’de son yıllarda büyük konut projeleri yükseliyor.

İzmit’te yer alan Tüysüzler Mahallesi betona boğuluyor. Büyük bir şantiyeye dönen mahallede bütün yeşil alanlar beton konutlarla doluyor.YEŞİL ALAN KALMAYACAK

Düne kadar yemyeşil doğasıyla öne çıkan, pek çok çeşit kuşun şakıdığı Tüysüzler bugünlerde inşaatlardan yükselen çekiç ve demir sesleriyle inliyor. Detaylı bir görsel planlamanın yapılmadığı bölgede projesini onaylatanlar diledikleri tarzda konutları inşa ediyor. Kent merkezine yakın bir köy yaşamı vaat etmesiyle konut fiyatlarının bir hayli yüksek olduğu bölge artık kent merkezinden farksız konumda. Şehirden uzak köy havasını yitiren ve baştan sona betona boğulan bölgede böyle giderse nefes alacak yeşil alan kalmayacak.

İzmit’te yer alan Tüysüzler Mahallesi betona boğuluyor. Büyük bir şantiyeye dönen mahallede bütün yeşil alanlar beton konutlarla doluyor.