Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Camdaki Kız Muzo Kimdir? Enis Arıkan Kimdir

Camdaki Kız Muzo kimdir sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Camdaki Kız Oyuncu Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Camdaki Kız Muzo gerçekte kim? Soruları sık sık soruluyor. İşte Camdaki Kız Muzo Enis Arıkan Kimdir? Sorusunun cevabı…

Camdaki Kız Muzo kimdir

Camdaki Kız dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizinin ilk bölümleri milyonlarca kişi tarafından izlendi. Camdaki Kız dizisi “Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” sorularının cevaplarını verecek. Camdaki Kız’ın Yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendi. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, Camdaki kız dizisinin başrollerini; Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu paylaşıyor. Merak edilen isimlerden biri de Muzo Kimdir? Sorusunun cevabı oluyor.

Camdaki Kız Muzo Kimdir?

Camdaki Kız dizisinde Koroğlu Ailesinin oğullarından biri olarak karşımıza çıkan Muzo, odasından hiç çıkmayan ve çevresiyle hiç konuşmayan bir karakter. Kardeşleri Selen ve Sedat’ın aksine dizide şu ana kadar hiç görülmeyen Muzo, dizinin yayınlanan yeni fragmanında ortaya çıkıyor. İzleyenlerde merak uyandıran Muzo’ya hayat veren oyuncu ise Enis Arıkan oldu.

Camdaki Kız Enis Arıkan Kimdir?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, bugüne kadar çeşitli reklam projelerinde ve dizilerde rol aldı.

Camdaki kiz Mozo Kimdir Enis Arikan Kimdir