Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diziler ne zaman başlayacak?

Corona virüsün etkileri hala

Corona virüsün etkileri hala devam ederken alınan tedbirler kapsamında dizi setlerinde de çekimler durmuş Türkiye’de milyonlarca kişi tarafından takip edilen dizilerin çekimlerine de ara verilmişti. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte gözler dizilere çevrildi. Peki diziler ne zaman başlayacak?

YASAK ELMA, ÖĞRETMEN VE HERCAİ

ATV, Fox TV, Show TV, TRT1, Kanal D, Star TV gibi kanallarda çok sayıda dizi yayınlanıyor. Peki Ramazan Bayramı’nın geçmesi ve normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte dizilerin başlama tarihleri de netlik kazandı mı? Türkiye televizyonlarında şu anda milyonların izlediği diziler ya bölüm tekrarlarıyla ya da özel bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor. Fox TV’de yayın hayatına devam eden iki dizi sevenlerini üzecek bir karar aldı. Kanalda haftalık olarak yayınlanan Yasak Elma ve Öğretmen, yine bir diğer kanal ATV’de Cuma akşamları sevenleriyle buluşan Hercai dizisi corona tehlikesi devam ettiği için sezonlarını bitirme kararı aldı. Üç dizi yeni bölümleriyle seneye sevenlerinin karşısına çıkacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ

TV8 ekranlarında her Çarşamba günü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizi yapımı da aldıkları tedbirleri yoğunlaştırarak bir bölüm daha çekecekler ve sezon finali yapacaklar. Star TV ekranlarında Cuma günü yayınlanan Babil ve Show TV ekranlarında her Pazartesi yayına giren ve milyonları ekran başına kilitleyen Çukur da  son bölümle birlikte sezon finali yaptıklarını ve seneye yeni bölümleriyle kaldıkları yerden devam edeceklerini açıkladılar. Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor da Temmuz ortası gibi sete çıkacak ve yakın bir tarihte yeniden ekranlara merhaba diyecek. Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu da ekrana dönecek olan dizilerden. Yola yeni bir senaristle devam edecek olan dizi oyuncuları Ramazan Bayramı’nın ardından sete çıkacak.

ZALİM İSTANBUL DİZİSİ

Kanal D’de pazartesi günleri yayınlanan  Zalim İstanbul dizisi de Ramazan Bayramı’nın ardından sete çıkan dizilerden. Dizinin 40. Bölüme gelmesiyle birlikte duruma göre ya sezon finali ya da final yapacak. Show TV’de Cumartesi günü ekrana taşınan Kuzey Yıldızı İlk Aşk da şu ana kadar set çalışmalarına başlayan dizilerden. Dizinin yeni bölümünün herhangi bir olumsuzluk olmaması halinde 6 Haziran’da ekranlarda olması bekleniyor.