Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harry Potter Dizisi geliyor… Harry Potter Dizisi Ne Zaman

HBO Max, Harry Potter sevenlerini heyecanlandırdı. Harry Potter dizisi için çalışmaların yapıldığı duyuruldu. Bu haber, sosyal medyayı da hareketlendirdi. Şimdi herkes, Harry Potter Dizisi mi yapılıyor, Harry Potter Dizisi ne zaman sorularını soruyor. İşte Harry Potter Dizisi ile ilgili her şey…

HBO Max, Harry Potter

Tüm dünyada gişe rekorları kıran Harry Potter için yeni planlar devrede. HBO Max, bugün herkesi heyecanlandıran bir açıklamaya imza attı. Harry Potter Dizisi için çalışmalar başlandığı duyuruldu. Bu haber, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’deki Harry Potter sevenleri de heyecanlandırdı. Sosyal medyanın yeni gündemi bu dizi açıklaması oldu. “Harry Potter Dizisi mi yapılıyor, Harry Potter Dizisi ne zaman, Harry Potter dizisi geliyor” aramalarını yapıyor. Harry Potter Dizisi il ilgili her şey..

Harry Potter TV Dizisi

harry potter dizisiYabancı kaynaklarda yer alan haberlerde şu ifadeler yer aldı: “Bir Harry Potter canlı aksiyon TV dizisi, HBO Max’te erken geliştirme aşamasındadır. Kaynaklar, erken aşamadaki keşif toplantılarının bir parçası olarak geniş fikirlerin tartışıldığını söylüyor.

Harry Potter Dizi mi oluyor?

HBO Max ve Warner Bros. THR’ye yaptığı açıklamada, “Stüdyoda veya yayın platformunda geliştirilmekte olan hiçbir Harry Potter serisi yok ” dedi. Dizi için çalışmalar ise sürüyor.

Harry Potter Tv Dizisi Şaşırtmasın

Warner Bros. Rowling’in yedi kitaplık serisinin dünya çapında 7 milyar dolardan fazla hasılat yapan sekiz uzun metrajlı film olarak uyarlandığı düşünüldüğünde, bir Harry Potter TV dizisi için görüşmelerin devam ettiği haberler şaşırtıcı olmamalı.

HBO MAX ÇALIŞIYOR

harry potter dizi mi oluyorYeni dijital platformu HBO Max‘i kullanıcılar için daha cazip bir platform hâline getirmek için önemli yatırımlar yapmaya devam eden WarnerMedia, bu amaç doğrultusunda elindeki önemli franchise‘ları değerlendirmenin yollarını arıyor. Hâlihazırda DC ve Game of Thrones gibi franchise‘larla ilişkili yeni projeler hazırlayan stüdyo, şimdi de Harry Potter evrenine yöneliyor.

Harry Potter Dizisi Ne Zaman?

Henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olan Harry Potter dizisiyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.