Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Asiye Kimdir?

Kardeşlerim Asiye kimdir sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kardeşlerim Dizisi Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Kardeşlerim Asiye gerçekte kim? Soruları sık sık soruluyor. İşte Kardeşlerim Asiye Kimdir? Sorusunun cevabı…

Kardeşlerim Asiye kimdir sık

Kardeşlerim dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizinin ilk bölümleri milyonlarca kişi tarafından izlendi. Kardeşlerim; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim dizisinin Asiye karakteri araştırılıyor. Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye karakteri 18 yaşındadır. İşte Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Kardeşlerim Asiye karakteri hakkında bilgiler…

Kardeşlerim Asiye kimdir?

Kardeşlerim Asiye’ye Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor. 17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel’e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzel.

Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, kaç yaşında?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2004 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuğa 2012 senesinde başlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, bir süre çocuk rollerinde oynadı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda’daki oyunculuğuyla çok beğeni topladı.

Kardeslerim Asiye Kimdir