Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Emel Kimdir?

Kardeşlerim Emel kimdir sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kardeşlerim Dizisi Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Kardeşlerim Emel gerçekte kim? Soruları sık sık soruluyor. İşte Kardeşlerim Emel Kimdir? Sorusunun cevabı…

Kardeşlerim Emel kimdir sık

Kardeşlerim dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizinin ilk bölümleri milyonlarca kişi tarafından izlendi. Kardeşlerim; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim dizisinin Emel karakteri araştırılıyor. Aylin Akpınar’ın canlandırdığı Emel karakteri 9 yaşındadır. İşte Aylin Akpınar’ın canlandırdığı Kardeşlerim Emel karakteri hakkında bilgiler…

Kardeşlerim Emel kimdir?

Kardeşlerim Emel, ailenin en küçüğüdür. Emel, kötü şartlar nedeniyle hastalanır. Abisi Kadir Emel’i yuvaya bırakmak istese de bunu başaramaz.

Aylin Akpınar Kimdir?

2012 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aylin Akpınar 9 yaşının içindedir. 2018 de Pınar Süt reklamlarında oynayarak oyunculuğa başlayan Aylin Akpınar Boyner ve Defacto’nun da çocuk modellerinden biridir. İlk olarak Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde yer alan Aylin Akpınar daha sonra İstanbullu Gelin dizisinde yer almıştır.Aşk Ağlatır dizisinde Ada’nın çocukluğunu canlandırarak dikkat çeken Aylin Akpınar Kardeşlerim dizisi ile ilk defa bir dizi de bu kadar ön plana çıkma fırsatı bulmuştur. Yusuf Güney Gün menajerliğin oyuncusu olarak sektörde yer alan Aylin Akpınar yüzlerce oyuncu arasından Kardeşlerim dizisine seçilme başarısı gösterdi. Aylin Akpınar ilkokul 3. sınıf öğrencisi olan 2012 doğumludur ve 9 yaşındadır.

kardeslerim emel kimdir