Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Harika Kimdir?

Kardeşlerim Harika kimdir sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kardeşlerim Dizisi Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Kardeşlerim Harika gerçekte kim? Soruları sık sık soruluyor. İşte Kardeşlerim Harika Kimdir? Sorusunun cevabı…

Kardeşlerim Harika kimdir sık

Kardeşlerim dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizinin ilk bölümleri milyonlarca kişi tarafından izlendi. Kardeşlerim; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim dizisinin Harika karakteri araştırılıyor. Gözde Türker’in canlandırdığı Harika karakteri 28 yaşındadır. İşte Gözde Türker’in canlandırdığı Kardeşlerim Harika karakteri hakkında bilgiler…

Kardeşlerim Harika kimdir?

Kardeşlerim Harika karakteri, zengin şımarık bir kızı canlandırıyor. Doruk’a aşık olan Harika elinden Doruk’u kaçırdığı için hırçın bir karakteri canlandıracak.

Gözde Türker Kimdir? Kaç yaşında?

Gözde Türker, 17 Eylül 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Blacklist oyuncularından biridir.

Kariyerine 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl Safiye Sultan rolü ile başlayan genç oyuncu burada 4.sezonda 17 bölümde yer aldı. Ardından 2016 yılında Ilker Kaleli, Burçin Terzioglu, Musa Uzunlar gibi isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde rol aldı. Burada Melis Sayguner karakterine hayat verdi.

2018 yılında Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin gibi isimlerin başrolünde olduğu dizide Ülfet karakterinin gençliğine hayat verdi..

kardeslerim harika kimdir