Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Melisa Kimdir?

Kardeşlerim Melisa kimdir sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kardeşlerim Dizisi Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Kardeşlerim Melisa gerçekte kim? Soruları sık sık soruluyor. İşte Kardeşlerim Melisa Kimdir? Sorusunun cevabı…

Kardeşlerim Melisa kimdir sık

Kardeşlerim dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizinin ilk bölümleri milyonlarca kişi tarafından izlendi. Kardeşlerim; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim dizisinin Melisa karakteri araştırılıyor. Damla Su İkizoğlu’nun canlandırdığı Melisa karakteri 28 yaşındadır. İşte Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kardeşlerim Melisa karakteri hakkında bilgiler…

Kardeşlerim Melisa kimdir?

Kardeşlerim Asiye’ye Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor. 17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel’e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzel.

Damla Su İkizoğlu Kimdir? Kaç yaşında?

1998 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen güzel isim Damlasu İkizoğlu aslen Antalya doğumludur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera önü oyunculuk ve Temel Oyunculuk eğitimi ile BiTiyatro Atölyesi Oyunculuk Eğitimi ve Cihangir Atölyesi Sahnesi Oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerine günümüz itibariyle Renda Güner Oyunculuk Ajansı’na bağlı olarak devam etmektedir. Günümüze kadar bir çok tiyatro oyununda başarı ile sahne almıştır.

kardeslerim melisa kimdir