Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’yi unutma nedir? Sıcak Kafa Kocaeli sahneleri Netflix…

Kocaeli’yi unutma nedir? Sıcak Kafa Kocaeli sahneleri Netflix… Netflix’te kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan Sıcak Kafa dizisi, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Türkiye’nin ilk distopik dizisi olma ünvanını da elinde bulunduran diziye ise Kocaeli damga vurdu.

Kocaeli'yi unutma nedir? Sıcak

ugurKocaeli’yi unutma nedir? Sıcak Kafa Kocaeli sahneleri Netflix… Netflix’te kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan Sıcak Kafa dizisi, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Türkiye’nin ilk distopik dizisi olma ünvanını da elinde bulunduran diziye ise Kocaeli damga vuruyor.

Kocaeliyi Unutma Sicak Kafa Netflix 4İLK DİSTOPİK TÜRK DİZİSİ SICAK KAFA

Netflix’te 2 Aralık’ta yayınlanan ve başrolünü Osman Sonant’ın üstlendiği dizi Sıcak Kafa, kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Gündemden düşmeyen dizi aynı zamanda Türkiye’nin ilk distopik dizisi olma özelliğine de sahip. Dizide Dünya “abuklama” ismi verilen ve konuşmayla bulaşan bir tür delilik salgınıyla boğuşuyor.

Kocaeliyi Unutma Sicak Kafa Netflix 5‘KOCAELİ’Yİ UNUTMA’ SICAK KAFA OYUNCU KADROSU

Hastalıktan kurtulmayı başaran tek kişi ise dilbilimci Murat Siyavuş. Durumunu herkesten gizleyen ve fark edildikten sonra aranmaya başlayan Murat, “sıcak kafa”sı ile ilgili gerçeklerin peşine düşmek durumunda kalıyor. Afşin Kum’un aynı isimli kitabından, Mert Baykal tarafından uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Osman Sonant, Haluk Bilginer, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Gonca Vuslateri, Cüneyt Uzunlar, Zerrin Sümer, Hakan Gerçek, Feriha Eyüboğlu ve Haluk Bilginer yer alıyor.

Kocaeliyi Unutma Sicak Kafa Netflix 3‘KOCAELİ’Yİ UNUTMA’ SICAK KAFA

Dizide en çok konuşulan konulardan biri de Kocaeli’de yaşanan olaylar. İlk bölümden itibaren karşımıza çıkan ‘Kocaeli’yi unutma’ pankartları, İstanbul’un duvarlarında Kocaeli ile ilgili yazılan yazılar büyük merak uyandırıyor. Kocaeli’de 5 yıl önce abukladıkları gerekçesiyle baskıları protesto eden halkı SMK kanla bastırıyor. SMK’nın karşısında duran ve gönüllülerden oluşan grup Artı 1’in amacı ise Kocaeli’de 5 yıl önce yok edilenleri anmak için yürüyüş yapmak. İkinci sezonunun geleceği bilinen dizide Kocaeli olaylarının da detaylı bir şekilde işleneceği tahmin ediliyor.

Sıcak Kafa Netflix Kocaeli’yi Unutma sahnesi

Kocaeliyi Unutma Sicak Kafa Netflix 2

Kocaeliyi Unutma Sicak Kafa