Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Squid Game 2. Sezonu çekilecek… Netflix açıkladı

Squid Geme 2. Sezon çekilecek. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun çekileceğini söyledi. Squid Game 2. sezon hakkında Netflix tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Squid Geme 2. Sezon

Netflix‘in en çok izlenen dizisi Squid Game’in 2. sezonunun  çekilip çekilmeyeceği merak ediliyordu. Dizinin yönetmeni takipçilere müjde verdi. Squid Game 2. sezon çekilecek.

Squid Game 2. Sezona yeşil ışık

Netflix’in açıkladığı verilere göre, dizi ilk bir ay içinde 111 milyon izleyiciye ulaştı. Bu kadar kısa sürede elde ettiği başarı, dizinin devamı hakkında birçok soru işaretlerini de beraberinde getirmişti.

Squid Game 2. Sezon Çekilecek

Yazar ve Yönetmen Hwang Dong-hyuk, daha önce böyle bir diziyi tek başına yazıp yönetmenin çok zor olduğunu bu yüzden de ikinci sezon çalışmalarının onu endişelendirdiğini açıklamıştı. Ancak diziye olan ilgiyi karşılıksız bırakmanın mümkün olmadığını anlamış olacak ki, ikinci sezonu planlamaya başlamış. Şu anda ne zaman ve nasıl olacağı belirsiz olsa da ünlü yönetmen Dong-hyuk, dizinin ikinci sezonu olacağına dair söz verdi.