Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uyanış Leyla Lydia Tuğutlu – Elçin Hatun Kimdir?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Büyük Selçuklu devletinin en ihtişamlı sultanı olan Sultan Melikşah’ın dönemi anlatılacak. Bu dizinin karakterlerinden biri de Elçin Hatun’dur. Uyanış Leyla Lydia Tuğutlu – Elçin Hatun Kimdir?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 28 Eylül pazartesi akşamı ilk bölümü ile TRT 1 ekranlarında olacak. Daha önce ismi Nizamı Alem olarak açıklanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Büyük Selçuklu devletinin en ihtişamlı sultanı olan Sultan Melikşah’ın dönemi anlatılacak. Bu dizinin karakterlerinden biri de Elçin Hatun’dur.

Leyla Lydia Tuğutlu – Elçin Hatun

29 Ekim 1989 da Almanya doğumlu olan Leyla Lydia Tuğutlu 31 yaşının içindedir. İstanbul Üniversitesinde Alman dili eğitimi alan Leyla Lydia Tuğutlu  1.73 metre boyunda ve 62 kg ağırlığındadır. Oyuncu sevgilisi Ceyhun Ergin ile dünya evine giren güzel oyuncu daha önce Kızım dizisinde Buğra Gülsoy ile partner olarak yer almıştır; ancak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Ekin Koç ile partner olacaktır. Tatlı İntikam’ın Pelin’i olarak  çok sevilen Leyla Lydia Tuğutlu Almanya da doğmuş büyümüştür.

Elçin Hatun Kimdir?

Turna Hatunun en büyük rakibi olan Elçin Hatun Sultan Ahmed Sencer’in aşık olacağı bir kadın olacak. Saraya girmeyi başaran Elçin Hatun sarayda tüm dengeleri değiştirecek.