Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uzak Şehrin Masalı Kürşat Kimdir? Barış Kılıç Kimdir?

Uzak Şehrin Masalı Kürşat Kimdir? sorusu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Uzak Şehrin Masalı Kürşat Kimdir? soruları sık sık soruluyor. İşte Uzak Şehrin Masalı Kürşat Kimdir? Sorusunun cevabı… Kürşat Eroğlu’nu canlandıran Barış Kılıç Kimdir?

Uzak Şehrin Masalı Kürşat

Uzak Şehrin Masalı oyuncu kadrosu zengin. Timur Acar, Aslıhan Güner ve Barış Kılıç gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar günleri diziseverlerle buluşacak. Uzak Şehrin Masalı oyuncu kadrosu içerisinde yer alan isimlerin canlandıracakları karakterlerin özellikleri merak uyandırdı. İşte Uzak Şehrin Masalı konusu, oyuncuları ve karakterleri… zak Şehrin Masalı Kürşat Kimdir? soruları sık sık soruluyor. İşte Uzak Şehrin Masalı Kürşat Kimdir? Sorusunun cevabı…

Uzak Şehrin Masalı Kürşat Kimdir?

uzak sehrin masali baris kilic kimdirSanki saklanıyordu hayattan. İçinde biz duymasak da hep Müslüm Baba’dan ağır bir şarkı çalıyordu sanki… Hayat dalaşmıştı onunla, o da hayatla dalaşmıştı. Yıllar önce ağabeyi Tuncel’le birlikte Adana, Ceyhan’dan İstanbul’a göç etmişti. Kirli işlere bulaşan iki kardeş kısa sürede yeraltı dünyasının en korkulan simaları haline gelmişti. Ama her yükselişin bir düşüşü vardı. Karısı ve oğlunun ölümüyle suçlandı Kürşat. Her şeyi geride bırakıp kayıplara karıştı. Yıllarca yurtdışında yaşadı. Ama geçmişi bir karabasan gibi peşini bırakmıyordu. Görülecek bir hesabı vardı. Bir gece Ermenistan sınırından Kars’a yaralı bir halde kaçtı. Kader Umay’ı ve bir meleğe benzeyen Melik’i çıkarttı karşısına. Onlarla yeniden doğdu bu mazisi yaralarla dolu Kürşat Eroğlu.

Barış Kılıç Kimdir?

Uzak Sehrin Masali Kursat Kimdir21 Şubat 1978 tarihinde Erguvan’da dünyaya gelen Barış Kılıç, 1983 yılında İstanbul’a geldi. Kılıç, Okmeydanı Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra Amerika’ya gitti. Bir süre burada kalıp, dil öğrenen Kılıç Türkiye’ye döndü ve Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.

Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde yer almaya başladı.

2004 yılında “Bütün Çocuklarım” adlı yapım ile Kadir İnanır, Jülide Kural, Filiz Taçbaş, Menderes Samancılar, Bahar Erdeniz, Almila Uluer, Ufuk Özkan, Işıl Sergen, Murat Yıldırım, Nil Erkoçlar, Demet Evgar ile birlikte oynadı.

2011 yılında “Adını Feriha Koydum” adlı dizide Kaptan Levent karakterini canlandırdı. 2014 yılında “Güllerin Savaşı”nda başrolü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Sercan Badur ile paylaştı.

2014 yılında yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği “Seni Seviyorum Adamım” romantik komedi türündeki adlı sinema filminde başrolü Gizem Karaca ile paylaştı.

uzak sehrin masali kursat eroglu