Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anaokulu eylemi!

Kocaeli’de çocuklarının okullarının yıkılacağını öğrenen veliler yıkımın ertelenmesini talep etti. Yıkımı gerçekleştirilecek anaokulu İzmit Yahyakaptan'da…

Kocaeli’de çocuklarının okullarının yıkılacağını

Kocaeli’de Yahya Kaptan Anakucağı Anaokulu yıkılarak yeni bir okul binası inşa edilecek. Haberi duyan veliler ise  okulun en azından dönem sonuna kadar yıkılmaması için imza kampanyası başlattı. Kocaeli Veli-Der ise velilere açıklamasında destek verdi.

IYzmit Anaokulu eylem 2 min

DESTEK İSTEDİLER

Veliler okul binası önünde buluşarak bir basın açıklaması da gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:  “Bugün İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’in açıklaması üzerine Anakucağı Anaokulu velileri olarak ‘Okuluma Dokunma’ diyerek imza toplamaya başladık. Dönem başında ya da yarıl yıl tatilinde dahi okulun boşaltılacağı ile ilgili velilere hiçbir bilgilendirme yapılmamış, okula kayıt alınmaya devam edilmiştir. Velilerin yaşayacağı sıkıntılar hiç hesaplanmadan ani bir kararla okulun boşaltılacağı açıklaması yapılmıştır. Dönem ortasında çocuklarımızın okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılmaları onları olumsuz etkileyecektir. Bu kararla ilgili Anakucağı Anaokulu velileri olarak özellikle Sayın Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy’dan ve ilgili kurumların yöneticilerinden destek bekliyoruz. Aksi halde çocuklarımız ve bizler süreçten dolayı mağdur olacağız.”.

IYzmit Anaokulu eylem 3 min

IYzmit Anaokulu eylem min