Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ara tatil bitti… Bugün uzaktan eğitim başlıyor

2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk ara tatili sona erdi. Bugünden itibaren eğitim, uzaktan eğitim yoluyla yeniden başladı.

2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk

2020-2021 Eğitim Öğretim döneminin ilk ara tatili bugün sona erdi. 1 haftadır eğitim almayan öğrenciler bugün yeniden ders çalışmaya başlayacak. Ancak eğitimler okuldan değil internet ve TRT EBA TV üzerinden olacak. Tatil sürecinde alınan karar gereği okullar yıl sonuna kadar kapalı kalacak. Ancak öğrencilr uzaktan eğitime devam edecek. Bugün binlerce öğrenci bilgisayar başıan geçerek videolu eğitime başlayacak.

DİJİTAL KAYNAKLARLA…

Korona virüs önlemleri kapsamında yüz yüze eğitime yıl sonuna kadar ara verildi. Bu nedenle 4 Ocak tarihine kadar uzaktan eğitim yapılacak. Bu süreçte eğitim öğretim, ana noktaları TRT EBA kanalları olmak üzere, canlı sınıf uygulamaları, EBA internet platformu, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla yürütülecek.

4 OCAK’A KADAR YÜZ YÜZE YOK

Uzaktan eğitim sürecinde haftalık ders programları, okul yönetimlerinin koordinesinde öğretmenler tarafından öğrenciler ve velilerle paylaşılacak. 4 Ocak’a kadar yüz yüze veya uzaktan olmak üzere hiçbir şekilde sınav yapılmayacak. Bu tarihten sonra sınavların okul ortamında yüz yüze yapılması planlanıyor. 4 Ocak’tan sonra ise ölçme ve değerlendirme faaliyetleri ile ilgili hususlar salgın sürecinin seyrine göre değerlendirilecek.

Büyükakın’a internet teşekkürü!