Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Batık kolejin velisi isyan etti!

Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan Doğa Koleji’nde öğrenci velisi olan bir veli “Doğa Koleji 7 aydır iade yapmıyor, telefonlar açılmıyor” dedi

Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan

Geçtiğimiz yıl, ekonomik sıkıntılar yaşayan ve satışı gerçekleştirilen Doğa Koleji’nden başka bir sebep nedeniyle çocuğunun kaydını iptal ettirmek zorunda olan bir veli, kolejin 7 aydır iade yapmadığını iddia ederek şunları söyledi: “8 yıldır öğrencisi/velisi olduğumuz Kocaeli Doğa Koleji‘nde 2019-2020 eğitim öğretim yılı için erken kayıt yaptırmıştık. Daha sonra özel nedenlerden dolayı kayıt iptal ettirmek zorunda kaldık. 15 Temmuz itibariyle ilişiğimiz kesilmiş olup. Henüz başlamayan eğitim öğretim yılı için 2000 TL peşinat kesinti yapılmıştır. Geriye kalan 4411 TL için 40 günlük yasal süre içerisinde hesaba iade yapılacağı belirtilmiştir. Bugün itibariyle 7 ay olmasına rağmen geri iade yapılmadığı gibi artık 5 farklı dahili numaradan hiçbiri, haftanın herhangi bir günü herhangi bir saatte kesinlikle açılmamaktadır.

“ŞİZOFREN MUAMELESİ”

Daha önceleri ulaşabildiği zamanlarda sürekli bir sonraki hafta veya o ayın sonunda ödeme yapılacağına dair bilgiler verilmiştir. Fakat son konuşmada ‘şizofren’ muamelesi yapılarak, böyle bir vaat verilmediği belirtilmiştir. Bunun üzerine o her seferinde söylenen ‘kalite standartları gereği’ yapılan konuşmaların kaydının dinlenmesini talep etmeme rağmen işleme alınmamıştır. 1 ayı aşkın süredir kimse ile muhatap olamamaktayız. Bahsi geçen miktarı 7 aylık faiz miktarı da hesaplanarak iade edilmesi için hukuki süreç başlatılacaktır. Doğa Koleji (ya da yeni adı her neyse) eğitimi, personeli, satış sonrası hizmeti ve müşteri memnuniyeti açısından pişmanlıktır!”