Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilgi Köprüsü, 2023-2024 sezonu için yol haritasını belirledi

Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Üniversite Hazırlık Kursu deneyimli güçlü kadrosuyla yeni eğitim-öğretim yılı öncesi bir araya geldi. Kurucu Ali Korkmaz’ın da katıldığı toplantıda 2023-2024 eğitim-öğretim yılının yol haritası belirlendi.

Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları

Son 6 yılda Türkiye sıralamasında ilk 100’de 41 öğrenciyle yer alan ve her yıl başarılarından sıklıkla söz ettiren, “Şehrin Eğitim Markası” sloganıyla yollarına emin adımlarla devam eden Bilgi Köprüsü Özel Öğretim Kursları’nda yeni dönemin startı kurul toplantısıyla verildi.

Başarılarıyla dikkat çeken Üniversite Hazırlık Kursları yenilenen güçlü öğretmen kadrosuyla bir araya gelip yeni eğitim-öğretim yılının yol haritasını belirledi. Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü’nde gerçekleşen toplantıda kuruma yeni katılan öğretmenler, meslektaşları ve idarecilerle tanışma fırsatı da yakaladı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2023 yerleştirme sonuçlarına göre Bilgi Köprüsü Üniversiteye Hazırlık Özel Öğretim Kursu bu yıl da rekora imza attı. Yüksek başarı gösteren ve Türkiye 1.’sinin de yer aldığı; ilk 2000’de sıralamaya giren öğrenciler ödüllerini kurucu Ali Korkmaz’dan aldı. Dereceye giren öğrencilerin konuşmaları salonda duygusal anlar yarattı.

Korkmaz yaptığı konuşmasında “Bu kentin eğitim markası olarak sadece 2 şubeyle bu kentin öğretmenleriyle ve en iyi olma çabasıyla bu kentin öğrencilerine hizmet verip başarılarında paydaş olmak bizleri mutlu ediyor. Yıllardır olduğu gibi doğru yolda olduğumuzu bizlere kanıtlar nitelikte sonuçlar almaya devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan başarılarıyla bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize hayat boyu mutluluklar diliyorum ve başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

AKADEMİK TAKVİM AÇIKLANDI

Kahvaltı ve öğrencilere ödül takdimiyle başlayan ve açılış konuşmalarıyla devam eden toplantının ardından kurum genel kuralları, disiplini, akademik takvim, sınıf işleyiş planı, etüt ve ek ders çalışmaları, veli toplantıları, zümre çalışmaları, rehberlik ve danışma hizmetleri ile Özel Bilgi Köprüsü için ulusal soru bankaları tarafından özel olarak hazırlanan nitelikli yayınlar hakkında bilgi verildi.

Bilgi Köprüsü Özel Öğretim Kursu Üniversiteye Hazırlık şimdiden 2024-YKS için hazır oldukları mesajını verdi.