Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilgi Köprüsü 29 Ekim’i kutladı

Bilgi Köprüsü Okul Öncesi Eğitim Kurumları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı okulda öğrencilerin sunduğu gösterilerle kutladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yapılan kutlamalarda saygı ve minnetle anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programlar her kurumun hazırladığı gösterilerle devam etti.

Bilgi Köprüsü Okul Öncesi

İlimize Montessori eğitimini ilk getiren ve Montessori eğitimi veren Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu ve Çift Dilli Eğitim veren Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu okullarının her alanı bayraklar, balonlar ve fenerler ile süslenirken çocukların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı her alanda coşkuyla kutlamasına katkı sağladı.

ALİ KORKMAZ DA KATILDI

Cumhuriyet Bayramı kutlamasına Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Korkmaz, Bilgi Köprüsü idarecileri ile öğretmenler de katıldı. Kids Anaokulu ve Montessori Anaokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamalarda bütün sınıflar gösteri hazırladı. Öğrenciler gösterilerde, piyano eşliğinde koro dinletisi verdi, Ay-Yıldızlı tişörtler, şapkalar ve pelerinler giydi. Atatürk’ün Cumhuriyet ile ilgili söylediği ölümsüz sözleri pankartlarda taşındı. Hazırladıkları gösterilerle göz kamaştırdılar.

1 min scaled 5 min scaled 7 min scaled