Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilgi Köprüsü Anaokullarında mezuniyet heyecanı

İzmit’te çift dilli ve Montessori eğitim felsefesiyle eğitim veren Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu ve Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu mezunlarını verdi.

İzmit’te çift dilli ve

Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu ve Montessori Anaokulu’nun 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 5 yaş okula hazırlık sınıflarının mezuniyet töreni velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Önümüzdeki yıl 20. yılını kutlayacak olan Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları; kurucuları Ali Korkmaz da dahil olmak üzere tüm müdürlerin ve idarecilerin törene iştiraki ile gerçekleşti.

Okul öncesi eğitimde çift dilli eğitim veren Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu öğrencilerinin İngilizce ve Almanca performansları görülmeye değerdi.  Montessori felsefesini merkezine alarak eğitim veren Montessori Anaokulu’nda da mezun öğrencilerin performansları keman dinletisi eşliğinde, yoğun katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleşti. Okul Müdürü Sadiye Büyükada mezun olacak öğrencilere öğütlerde bulundu. “Her zaman iyinin, güzelin, doğrunun yanında olun. Dürüstlüğü, sevgiyi, kaybettiğinizde rakibinizi alkışlamanın erdem olduğunu unutmayınız. Bizlerden öğrendiklerinizle eğitim-öğretim hayatınızı daha da zenginleştirmenizi diliyorum.” diyerek tüm velilere ve özveri ile çalışan öğretmenlere teşekkürlerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

Ali Korkmaz mezuniyet programlarında öğretmen ve öğrencilere plaket takdiminde bulundu. Mezun olan öğrencilerin ilkokula uğurlandığı ve duygu dolu anların yaşandığı tören mezuniyet pastası kesimiyle son buldu.