Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİLNET Kocaeli 2021’e gülerek giriyor

BİLNET Kocaeli ailesi, 2021’e kısa süre kala Güldür Güldür Şov’un sevilen sanatçıları Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’in katıldığı etkinlikle güldü.

BİLNET Kocaeli ailesi, 2021’e

BİLNET Kocaeli ailesi zorlu süreçten geçtiğimiz şu günlerde moral ve öğretmen, idareci ve çalışanlara yönelik motivasyon amaçlı bir etkinlik düzenledi. 2020’ye damgasını vuran koronavirüsün yaşattığı olumsuzlukları, kaygıları biraz olsun unutturmayı amaçlayan etkinlik, Güldür Güldür Şov’un sevilen sanatçıları Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’den geldi. “Güzel Şeyler Güzeldir” adı altındaki İnteraktif sahne gösterisiyle ekip kahkaha dolu, muhteşem bir hava estirdi. BİLNET Kocaeli yönetimi tarafından konuk sanatçılara teşekkür edildi.

“ZÜMRELER YARIŞIYOR”

Konferans salonunda yapılan, oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde ayarlanan etkinliğe öğretmenler de doğaçlama bir skeçle katkıda bulundu. “Zümreler Yarışıyor” adı altında bir yarışma programı düzenlendi ve en iyi performansı gösteren öğretmenlere çam sakızı çoban armağanı hediyeler verildi.

YENİ YIL PROVASI

BİLNET Kocaeli Kampüsündeki yüzleri gülümseten bu organizasyon yaklaşmakta olan 2021 yılının sanki bir ön kutlamasıydı. Yeni umutlar, sağlıklı bir yıl herkesin ortak dileği olurken yapılan konuşmalarda 2020 yılı değerlendirildi. Dünya olarak hiç beklenmedik deneyimlerle geçtiği hatırlatıldı. Bu salgının en başta da eğitim kurumlarının işleyişini değiştirdiği vurgulandı. Online eğitim sürecinin profesyonel bir şekilde devam ettiği belirtilirken fiziksel yorgunluğun ötesinde psikolojik yorgunluk yaratan süreçte tüm enerjinin öğrencilerden geldiği belirtildi.  “Öğrencilerimizden fiziksel olarak uzak olduğumuz bu günlerde enerjimizi yükseltmek için en doğru adres birbirimiziz.” mesajı verildi.

HER ŞEYE RAĞMEN GÜLEN YÜZLER

“BİLNET Kocaeli ailesi olarak 2020 yılına dönüp baktığımızda; bu yılın kapanışını mutlu ve her şeye rağmen gülen yüzlerle yapmak istedik.” denildi. Amacına ulaşan bu keyifli organizasyona BİLNET Kocaeli Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz da katıldı.