Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİLNET Kocaeli’den YKS başarı!

Bilnet Kocaeli, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl yüzde 100 yerleştirme oranıyla yine kentimizin lideri oldu.

Bilnet Kocaeli, Yükseköğretim Kurumları

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi, Anadolu ve Fen Liseleriyle YKS-2020’de yine Türkiye ve il dereceleri elde ederek adından söz ettirdi. Sayısal alanda bir öğrencisi Türkiye 246.sı oldu. Bu başarı önceki gün açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 100 kazandırma oranıyla daha da perçinlendi. Öğrencilerin yüzde 92’si ise hayal ettikleri üniversite ve bölümlerde akademik kariyerine devam etme şansı elde etti.

YÜZDE 100 KAZANDIRDI

YKS’de ikinci yılında da hem derece, hem de yerleştirmede elde edilen başarılı sonuçlar okul yönetimini de gururlandırdı. Bu yıl yüzde 100 kazandırma başarı bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi öğrencileri Boğaziçi, ODTÜ, BİLKENT ve İTÜ gibi seçkin üniversitelerde hayal ettikleri bölümlere yerleşti. Okul yönetmi, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla akademik kariyelerinde yeni bir döneme adım atan öğrencilerine bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi, spor ve sanatla ilgili aldıkları eğitimlerini de devam ettirme dileğinde bulundu.