Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bin 400 kişilik yurtta su kesintisi

Kocaeli Haber – Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı Arızlı KYK yurdunda sular 3 haftadır aralıklarla kesiliyor. Öğrenciler durumdan şikayetçi ve bu konuda acilen bir şeyler yapılmasını talep ediyorlar.

Kocaeli Haber - Kocaeli

Kocaeli Haber – Bin 400 erkek öğrencinin kaldığı Arızlı KYK yurdunda sular belirli aralıklarla kesiliyor. 3 haftadır saat 12.00’den 13.00’e, 16.00’dan 18.00’e ve 02.00’den 06.00’ya kadar kesik olan sular öğrencilerin sabrını tüketmiş durumda ve acilen bu duruma müdahale edilmesini istiyor.

COVID-19’A RAĞMEN!

Vaka sayılarının tavan yaptığı bu dönemde, özellikle Kocaeli gibi bir öğrenci şehrinde suların 3 haftadır bu durumda olması öğrencilerde büyük tedirginlik yaratıyor. Bu kadar kalabalık bir yurt ortamında suların sürekli olarak kesilmesi yurt ve okul içinde virüs bulaşma tehlikesini bir hayli artırıyor.

ARTIK BIKTIK

Bağımsız Kocaeli’ye konuşan ve Arızlı KYK yurdunda kalan bir öğrenci 3 haftadır suların kesilmesi hakkında şu ifadeleri kullandı: “Artık bıktık, çamaşırlarımızı istediğimiz gibi yıkayamıyoruz. İstediğimiz zaman duş alamıyoruz. Duşu almayı geçtim, ellerimizi bile yıkayamıyoruz. Yurtta pis bir ortam hakim.” Öğrenci ayrıca, yurtta çıkarılan yemeklerin sürekli kötü olmasından da şikayetçi olduklarını belirtti.