Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Eğitim Kampüsü’nde adımlar atılıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Eğitim Kampüsü projesini bir an önce hayata geçirmek için çalışmalarını ve temaslarını sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün eğitimin çıtasını yükseltecek proje olarak nitelediği Eğitim Kampüsü projesinde adımlar atılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Aygün son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile bildikte Eğitim Kampüsü projesinin ilçeye kazandırılması kapsamında Nuh Çimento Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin’i ziyaret etti. Görüşmede Eğitim Kampüsü projesinin detaylarını paylaşan Başkan Aygün,  Bilgin’e cam şişe üretimi gerçekleşen Çenesuyu’nu da takdim etti.

4 YENİ OKUL BİNASI

Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki 26 dönümlük alana yapılması planlanan Eğitim Kampüsü projesi Derince için büyük önem arz ediyor. Yapılması planlanan Eğitim Kampüsünde 6 derslikli anaokulu, 32 derslikli ilkokul, 24 derslikli ortaokul, 24 derslikli lise, 1 kapalı spor salonu, açık spor alanları, konferans salonu ve kapalı otopark yer alacak. Yeni Eğitim Kampüsü ile birlikte öğrenciler çok daha güvenli bir bölgede okul hayatlarını spor ve diğer etkinlikler ile kaliteli bir eğitim sistemi içerisinde sürdürebilecek.

ZIYARET 2