Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 Erdoğan açıkladı: Bu sınıflarda yüz yüze eğitime geçiliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi. Erdoğan, ilkokul ikinci, üçüncü, dördüncü ile ortaokul sekiz ve lise on ikinci sınıflarda yine yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesi olan yüz yüze eğitim ile ilgili Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında yüz yüze eğitimin kapsamının genişletildiğini duyurdu.

2, 3, 4, 8 VE 12. SINIFLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLIYOR

Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Eğitimde daha önce okul öncesi ve 1. sınıflarda yüz yüze eğitimi sınırlı bir şekilde başlatmıştık. Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık.

2, 3 ve 4. sınıflarda da yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar neticesinde başlatıyoruz.

Bunlara ilave olarak ortaokul 8 ve lise 12. sınıflarda belirlenen kurallar dahilinde yüz yüze eğitime geçilecek. Uygun bulunan köy okullarında da yüz yüze eğitimde herhangi bir engel görülmemiştir.

İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren bu tabletleri MEB olarak dağıtmaya başlatıyoruz.