Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit BİL Çocuk kayıt görüşmelerine başladı

Eğitimde köklü tarihi ile

Eğitimde köklü tarihi ile Türkiye’nin markası olan İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği/ortaklığı ile kaliteli eğitimiyle BİL Holding/ BİL Koleji/Okullarına ait İzmit BİL Çocuk Üniversitesi yeni dönem hazırlıklarını tamamlayarak öğrenci kayıt görüşmelerine başladı… Kamuoyuna duyurulduğu günden itibaren büyük bir heyecan yaratan, merakla beklenen Kocaeli’nin ilk ve tek 3-6 yaş İzmit/Bağçeşme Özel Bil Çocuk Üniversitesi yeni modeli, geliştirilmiş alt yapısı ve eğitim sistemi ile oluşturulan profesyonel eğitim kadrosu ve yönetim anlayışı ile Kocaeli halkına kapılarını açıyor.

eğitim bil çovcuk kocaeli
Özel BİL Çocuk Üniversitesi Kurucusu Tuğba Hülür

ÖZEL İZMİT BİL ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ NEREDE?

İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliği/ortaklığı BİL Holding/ BİL Koleji/Okullarına ait Özel İzmit BİL Çocuk Üniversitesi, fiziki yapısı, atölyeleri, bahçe yaşam alanları ve özgün eğitim modeli ile 3-6 yaş arası öğrencilere eğitim verecektir. Okul öncesi eğitiminde inovatif bir eğitim sunmaya hazırlanan Özel BİL Çocuk Üniversitesi Kurucusu Tuğba Hülür, İzmit Bil Çocuk Üniversitesi Halkla İlişkiler Birimi temsilcileri Özlem Taşpınar ve Melek Özdemir’in yanı sıra İstanbul Aydın Üniversitesi/Bil Holding adına; Marmara Bil Eğitim Kurumları Başkanı Tolga Havuç’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda aksiyon planları masaya yatırılarak yeni dönem öğrenci okul kayıtları başlatıldığı duyuruldu. Kayıt bilgisi ve randevu talep etmek için 0 (541) 452 01 37  iletişim bilgisinden ulaşabilirsiniz. Okul adresi ise; Orhan Mah. Devran Cad. 10/1 Bağçeşme/İzmit bölgesidir.

zel okul izmit

TUĞBA HÜLÜR BİLGİ VERDİ

Yeni dönem için tüm hazırlıklarını tamamlayarak öğrenci kayıtlarına başlayan Kocaeli’nin ilk ve tek Özel İzmit Bil Çocuk Üniversitesi kurucusu ve ilimizin başarılı eğitim yöneticilerinden ve öğretmenlerinden birisi olan Tuğba Hülür, “Öğrencileri yükseköğretime özendirmenin yolu onları erken yaşlarda “üniversite” ile tanıştırmaktan geçiyor. Bu noktada devreye girebilecek en önemli mekanizmalardan birisi Çocuk Üniversiteleri’dir. Programın amacı, öğrencilerin yeni çalışma alanlarını ve güncel bilgileri keşfederek, düşünme becerilerinin gelişmesini sağlamak ve sorun çözen, üretken bireyler olarak hem topluma hem de kendi yaşantılarına yön vermelerine rehberlik etmektir.

ERKEN YAŞTA BİLİM VE SANAT

Çocukları erken yaşta bilimle ve sanatla tanıştıran, bilime karşı olumlu bir tutum kazanmalarını sağlayan, üniversite kavramlarını onlarda somutlaştıran, onların daha etkili ve yaratıcı düşünebilmelerine katkı sağlayan, yaparak yaşayarak öğrenerek sadece bilen değil uygulayan olmalarına destek veren çocuk üniversitelerinde her çocuğun rengi ve sesi özeldir. Çocuk Üniversitesi programı kapsamında akademisyenler, deneyimlerini en eğlenceli haliyle aktararak çocuklara rehberlik eder, çocuklarda bilim ve sanata karşı merak uyandırırlar ve yapacakları uygulamalarla bu merakın performansa dönüşmesiyle sonuçlanması hedeflenmektedir” dedi.