Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan oldu

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen atandı. Akmenşen’den boşalan koltuğa ise Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan atandı.

Kocaeli İl Milli Eğitim

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen atandı. Akmenşen’den boşalan koltuğa ise Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan atandı.

İHSAN ÖZKAN KİMDİR?

1967 yılında Trabzon İlinin Akçaabat İlçesinde doğdu
Akçaabat Yıldızlı Yeşiltepe İlkokulu, Trabzon Zehra Kitapçıoğlu Ortaokulu, Akçaabat Ortaokulu, Akçaabat Endüstri Meslek Lisesi, Trabzon Teknik Lisesi, Samsun Teknik Lisesinde okudu.
Gazi Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu.
1988 yılında Adana Seyhan Yeşilevler Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde Tesviye Bölümü öğretmeni olarak göreve başladı
1994 yılından 2002 yılına kadar aynı okulda müdür yardımcısı olarak çalıştı
2000 yılında MEB’in açmış olduğu şube müdürlüğü sınavını kazanarak, 2001 yılında katıldığı hizmet içi eğitim sonucu 17 Temmuz 2002 yılında Erzurum ili Şenkaya ilçesine şube müdürü olarak atandı.
25 Ocak 2004 yılında Erzurum İli Şenkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten. 30 Eylül 2004´te asaleten atandı.
28 Ekim 2005 yılında Samsun ili Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı. Ek kararname ile aynı tarihte Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten görevlendirildi. Bu görevden 11.06. 2012 tarihinde ayrılarak Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.
14.07.2014 tarihinde Eğitim Uzmanı olarak Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı
29.01.2015 tarihinde Şube Müdürü olarak Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandıktan sonra vekaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Bu göreve 23.11.2016 tarihinde asaleten atandı. Yaklaşık 5 yıldır Kandıra İlçe Müdürü olarak görev yapıyor.