Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te okullara sıfır atık ödülü

İzmit Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında en çok ambalaj atığı toplayan okullardan biri olan Yenimahalle İlkokulu’na 2 bilgisayar hediye ederek, çabalarını ödüllendirdi

İzmit Belediyesi, Sıfır Atık

Çevre dostu belediyecilik anlayışıyla Sıfır Atık Projesi’ne büyük önem vererek geri dönüşüm bilincinin tüm kente yayılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi, en çok geri dönüştürülebilir atık toplayan okullara teşvik edici ödüller vermeye devam ediyor. Çevre kampanyalarına verdikleri desteklerden ötürü İzmit’te ki birçok okula; çok fonksiyonlu yazıcı, a4 kağıdı ve kitap seti gibi ihtiyaca yönelik hediyeler veren İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında en çok ambalaj atık toplayan okullardan Yenimahalle İlkokulu’na da 2 adet bilgisayar hediye etti.

“ÇÖPTEN İKİ BİLGİSAYAR ÇIKARDILAR”

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdür Havva Açıkköz Yenimahalle İlkokulu’nu ziyaret ederek bilgisayarları bizzat okul müdürüne teslim etti. Ünal Özmural, “Atıkları geri kazanarak katma değer yaratan Yenimahalle İlkokulu yönetimini ve öğrencilerini kutluyorum. Çöpten iki bilgisayar çıkardılar. Hayırlı olsun Yenimahalle İlkokulu, hayırlı olsun İzmit” açıklamasını yaptı. Verdiği hediyelerle okulları geri dönüşüm çalışmalarına teşvik eden İzmit Belediyesi, toplanan geri dönüşüm miktarına göre okullara; yazıcı, bilgisayar, a4 kağıdı, temizlik malzemesi ve boya gibi ihtiyaca yönelik ürünler hediye etmeye devam edecek.