Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi uzaktan eğitim yapacak mı? KOÜ’nün kaderi pazartesi belli olacak!

Kocaeli Üniversitesi rektörü Sadettin Hülagü uzaktan eğitim yapılıp yapılmayacağını sosyal medya sitesi Twitter üzerinden duyurdu.

Kocaeli Üniversitesi rektörü Sadettin

Kocaeli’de eğitim veren Gebze Teknik Üniversitesi bugün bir açıklama yaparak 2020-2021 eğitim öğretim döneminde uzaktan eğitim vereceğini duyurdu. Bu açıklama sonrasında gözler kentimizin en büyük üniversitesi olan Kocaeli Üniversitesi’ne çevrildi. KOÜ Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü bugün akşam saatlerinde sosyal medya sitesi Twitter üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

TWİTTER’DEN DUYURDU

Üniversiteye yeni başlayan öğrencilere “hoş geldiniz” diyen Hülagü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Öğrenciler Araştıran,sorgulayan,milli ve manevi değerlerine bağlı uluslararası düzeyde nitelikli nesiller yetiştiren çağdaş eğitimin ihtiyaçlarına göre donatılmış birimlerimiz ve her türlü sosyal imkanlarıyla bir yaşam alanı olan Kocaeli Üniversitesi Ailesine Hoşgeldiniz.

UZAKTAN EĞİTİM GELEBİLİR

Sevgili Öğrenci kardeşlerim, 31.08.2020 pazartesi saat 14.00’de KOÜ Senato ve Yönetim Kurulu toplantısı yapılacak, öncelikli olarak önümüzdeki dönemde eğitimin nasıl yapılacağı hakkında nihayi değerlendirme yapılacaktır. Sonuç en kısa zamanda sizlere duyurulacaktır. Sevgilerimle.” 31 Ağustos Pazartesi günü toplanacak olan KOÜ Senatosu’nun güz dönemi için uzaktan eğitim kararı alması bekleniyor.