Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Bahçeşehir Ortaokulu’nda liseye geçiş heyecanı

Kocaeli Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sonunda mezun olan 8. sınıflardaki 110 öğrenci için liseye geçiş töreni düzenledi. Öğrenciler, törende liseye geçmenin heyecanını yaşadı.

Kocaeli Bahçeşehir Koleji Ortaokulu,

Kocaeli Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi 8. sınıf öğrencilerinin liseye geçiş töreni bugün düzenlendi. Okul binasında düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler liseye adım atmanın coşkusunu yaşadı. Liseye geçiş töreninde Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Mahmut Kalcı, Kocaeli Bahçeşehir Anadolu Lisesi Müdürü Orçun Barış, Ortaokul Müdür Yardımcıları Alper Gençdal ve Tuğçe Sert, öğretmenler, 8. sınıf öğrencileri ve veliler yer aldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Liseye Geçiş Töreni bayrak, flama devir teslim töreni ile devam etti. Okul Müdürleri ve öğretmenler liseye geçen öğrencilere plaketlerini takdim etti.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ DEĞERLERİNİ BENİMSEDİLER

Liseye geçiş töreninde konuşan Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Mahmut Kalcı, “Sizlerden emanet olarak aldığımız evlatlarımızı kendinde daha emin ne istediğini bilen bilgili, çevresine duyarlı ve Bahçeşehir Koleji değerlerini benimsemiş bireyler olarak yeni bir başlangıca uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Bütün toplumların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Bu gerçeği ulu önder Mustafa Kemal Atatürk bütün umudun gençliktedir diyerek ülkeyi ve bütün gençlere emanet ederek göstermiştir. Gelecekte başarıyla okulumuzu, işleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğine güvencimiz tamdır. Çıktığımız bu yol bizimle birlikte yürüyen siz gençleri tanımış olmaktan gurur duyuyoruz.  Sevgili öğrencilerimiz, yolunuz açık başarılarınız daim olsun.” ifadelerini kullandı. Tören plaket takdimi sonrasında kesilen mezıniyet pastası ile tamamlandı. Tören sonunda öğrenciler aileleri ile şarkılar söyledi. Liseye Geçiş Tören programları kokteyl ile tören sona erdi.