Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber: “Ufuk yine mi sen?”

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KOÜ Kimya Bölümü hocalarından Prof. Dr. Ufuk Yıldız’a, “Ufuk yine mi sen?” şeklinde hitap etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve üniversitedeki akademisyenlerin samimiyeti, dün sosyal medya mecrası Twitter’a yansıdı. KOÜ Kimya Bölümü hocalarından Prof. Dr. Ufuk Yıldız ve KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü arasındaki iletişim, popüler konular arasına girdi.

PROFESÖR TEKRAR SÖYLEDİ

Prof. Dr. Ufuk Yıldız, “Sayın Rektörüm @ProfDrHulagu Milli Eğitim Bakanımızın 21 Eylül’de belli sınıflarda yüz yüze eğitimin başlayacağı açıklaması ışığında, kararınız öncesi laboratuar, uygulama, atölye,… vb. belli derslerin yüz yüze eğitime açılması düşüncemi son kez dikkatinize sunmak isterim.” ifadelerinin yer aldığı bir tweet attı.

HÜLAGÜ CEVAP VERDİ

Bu tweete karşılık KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü ise, “Ufuk yine mi sen” cevabını verdi. Hülagü’nün bu tweeti binlerce beğeni aldı. Ufuk Yıldız’ın daha önceki dönemlerde bu öneriyi Sadettin Hülagü’ye çoğu kez ilettiği anlaşıldı. Esprili bir dille Ufuk Yıldız’a cevap veren Rektör Hülagü, Twitter’ı aktif kullanmasıyla biliniyor. Hülagü, çoğu kez öğrencilere verdiği cevaplarla da gündem olmuştu.

Ufuk